Leveranciers van opfok- en legpluimveehouders

De deelnemende opfok- en legpluimveehouders aan SecurEggFarmer hebben afgesproken dat er enkel gebruik wordt gemaakt van beoordeelde en goedgekeurde leveranciers en producten.

Hiervoor melden de deelnemers hun leveranciers x producten x toepassingscombinaties aan voor beoordeling. SecurEggFarmer vraagt hiervoor vervolgens bij de leveranciers de volgende informatie op:

  • Actuele certificaten
  • Productspecificatie
  • Productlabel
  • Veiligheidsblad (SDS / MSDS)

De beoordeling vindt plaats tegen de geldende wet- en regelgeving en de voorwaarden van bijvoorbeeld IKB Ei en KAT. Na beoordeling volgens het 4-ogen principe, wordt de relevante informatie opgenomen in de SecurEggFarmer database.

Sinds kort kunnen de leveranciers toegang krijgen tot de database en daarbij hun eigen productassortiment inzien. Onderdeel van deze toegang is het tekenen van een leveranciersovereenkomst, waarin we o.a. de afspraken vastleggen over het actueel houden van de informatie in de database.

Benieuwd of uw producten zijn opgenomen in de database? Of wilt u leverancier worden van producten of diensten aan deelnemers van SecurEgg Farmer?

Stuur dan een e-mail bericht naar info@secureggfarmer.eu